Menu

Заменете своя стар автомобил Toyota с нов Buy-back | Trade-in

 • trade in

Желаете да продадете изгодно своя автомобил, да получите вярна пазарна оценка, да замените своя автомобил с нов..... 

Обратно изкупуване (Buy Back)

Желаете да продадете своя стар автомобил Toyota. През години сте го обгрижвали и редовно сте го обслужвали в оторизираните ни сервизи, поддържате безупречна документна история и желаете да получите най-добра цена за своята кола. Желаете да замените своя употребяван автомобил за нов, или друг употребяван автомобил от нашия богат избор от употребявани "сертифицирани автомобили" Toyota.
Възползвайте се от възможностите, които Toyota предлага, за да смените стария си автомобил и да получите максимално добра пазарна оценка в 4 лесни стъпки.
 
 

01. Заявете своето желание за обратно изкупуване на своя автомобил.

Срещнете се и разговаряйте с представител на отдел Продажби. За да ускорите процеса, можете да подготвите и изпратите следната информация за Вашия автомобил:
 • Ниво на оборудване на Вашия автомобил
 • Година на регистрация
 • Шаси на автомобил - VIN
 • Пробег
 • Сервизна и гаранционна книжка.

02. Сервизен преглед от механик, с издаване на сертификат по инспекционен списък.

Оторизиран механик в нашия сервиз  извършва по инспекционен чеклист с 99 позиции визуална, интериорна и екстериорна инспекция на автомобила втора употреба, механичен оглед и диагностика.
Констатира се степента на цялостно износване на автомобила.
Изготвя се списък с необходимите ремонтни дейности, за да приведем автомобила в състояние на употребяван автомобил Toyota със статус "Сертифициран употребяван автомобил" от Toyota.

03. Оценяване на употребявания автомобил и формиране на изкупна цена.

Оторизираният търговец на Toyota се стреми да даде максимално близка до пазарната цена за Вашия употребяван автомобил. При формирането на изкупната цена се взимат предвид следните обстоятелства:
 • Пробег на автомобила;
 • Констатациите от инспекцията за общото износване на употребявания автомобил;
 • Приспадане от оценката на необходимите разходи за отремонтиране на идентифицираните бояджийни, тенекиджийни и механични проблеми на употребявания автомобил;
 • Моментната пазарна конюнктура за контретния модел Toyota;
 • Очакваното краткосрочно развитие на автомобилния пазар в България;

04. Изкупуване на употебявания автомобил и замяна.

При съгласие с предложената изкупна цена, клиентът закупува своя нов автомобил или избран от наличните "Сертифицираните употребявани автомобили" Toyota и заплаща разликата в цената, след приспадане на изкупната цена на върнатия употребяван автомобил. Употребяваният автомобил се прехвърля на името на оторизирания търговец.

Какво се случва с върнатия употребяван автомобил?

Върнатият употребяван автомобил се отремонтира от оторизираният търговец на Toyota и получава статут на "Сертифициран употребяван автомобил". Употребяваните автомобили предлагани от Toyota, които са със статус "Сертифициран употребяван автомобил" и са с изтекла заводска гаранция, се ползват с допълнителна 6 месечна гаранция или 10 хил. км., което от двете събития настъпи по рано.

Посредничество.

В случаите когато клиентът желае да продаде своя автомобил на предпочитана от него пазарна цена, може да се възползва от посредническите услуги на оторизирания търговец на Toyota срещу комисион. Ако клиентът желае автомобилът може да бъде инспектиран срещу такса и да получи статус на "Проверен употребяван автомобил". В този случай, автомобилът не се ползва от гаранция, ако е изтекла заводската. Оторизираният търговец на Toyota, активно посредничи в намирането на купувач и получава комисион за своите услуги. Клиентът получава договорената стойност за употребявания си автомобил, след приспадане на дължимия към търговеца комисион.
 
 • rightcerts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • buy back article image1 tcm 3039 277025
 • buy back article image2 tcm 3039 278177
 • buy back article image3 tcm 3039 278180

 

 

 • buy back article image4 tcm 3039 278183

ТОЙОТА ТИКСИМ ЕООД Пазарджик

Пазарджик

ТИКСИМ ЕООД Пазарджик

ул. "Стефан Стамболов" 38
4400, Пазарджик
t. Продажба автомобили: 034 403 320; Сервиз: 034 403 310
e. sales-manager@tixim-pz.toyota.bg
Покажи на картата

Налични услуги:

Автосалон, Сервиз, Рез.Части, Авторепаратурен сервиз, Бояджиен сервиз

Застрахователни услуги

 

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петък: 09:00-18:00

Video Title

Video Slug