Menu

 • businessplus1
 • businessplus 2
 • businessplus 4
Нашето желание да се усъвършенстваме, да сме иноватори и да създаваме нови технологични автомобили с модерен дизайн е гаранция, че ще удовлетворим както желанията за модерен автомобилен парк на Вашите служители, така и транспортните търговски нужди на Вашата компания.
С отлична икономичност и екологичност, както и ниските данъчни и оперативни разходи, Toyota BusinessPlus ще ви помогне да управлявате своя бизнес с оптимизъм, за да постигнете своите желани бизнес резултати.

 

 • busunessplus graf

Обещание за качество.

Висококачествените ни продукти, екипът от утвърдени професионалисти и отличното ни обслужване
са гаранция за пълното удовлетворение на бизнес нуждите на Вашата компанията и служителите Ви.
Като световен лидер в хибридната технология вече почти 20 години, и с над шест милиона хибридни автомобила на пътя, ние имаме обективна оценка за високото качество и надеждност на технологиите ни.
Благодарение на доказаните безкомпромисно качество, надеждност и издържливост, Toyota заслужено е призната за "най-скъпата автомобилна търговска марка в света".
Ние работим в близко сътрудничество със своите клиенти, за да сме сигурни че всеки от тях получава нужното внимание и съдействие по възможно най-добрия и подходящ за конкретния клиент начин. Притежаваме широка мрежа от сервизни и търговски представителства в цялата страна, предлагащи допълнителни услуги от удължено работно време до експресни услуги, от безплатен WiFi до професионали консултации.
Всичко това е просто част от нашата отговорност като фирма, която е напълно посветена на осигуряването на качествени продукти, хора и услуги, за да удовлетворим желанията на клиентите ни. Това води до положително преживяване и за корпоративните сделки, и за служителите.
Иновация към устойчиво бъдеще е в сърцевината на нашата визия като фирма. Ние имаме напълно екологична практика на всеки етап от нашия процес, от производство до рециклиране. И когато става дума за емисии, нашите хибриди не само ограничават емисиите на въглероден диоксид, но и опазват въздуха благодарение на ниските им нива на NO и други вещества. Затова не е изненадващо, че за поредна година печелим титлата на Интербранд за най-добра глобална и екологична фирма.
Когато става въпрос за общите разходи на притежание, ние сме посветени да осигурим прозрачна и винаги високо конкурентна цена на фирмените автомобили.
Ние имаме уредите и експертизата, за да ви предоставим истинска прогноза за цената на корпоративните сделки. Ние можем да направим това, защото няма какво да крием - ние знаем, че цената ще бъде конкурентна.
Икономичността винаги е включена във нашите бизнес предложения. Нашите хибридни автомобила имат конкурентен общ разход на притежание благодарение на:
 • по-малко износване на части като спирачни дискове и спирачни накладки
 • липсата на съединител, стартер, алтернатор и ангренажен ремък
 • хибридна преференция (инициатива на Toyota за понижаване на нивата на въглероден диоксид и за фирмата и клиентите )
 • Доказана надеждност
С Toyota не избирате само по-зелени автомобили, а получавате избор от възможности с най-различни ценови нива подходящи за всеки бизнес.
 • toyota 2014 handshake 1600x900 tcm 3020 469785

С BusinessPlus Вие избирате бизнес партньор, за който предизвикателството е пътят за постигането на съвършенство.

 • businessplus3
 • businessplus 5

Избирайки Toyota, вие избирате и по-светло бъдеще за Вашата фирма като същевременно доставяте удоволствие на служителите Ви.

 

ТОЙОТА ТИКСИМ ЕООД Пазарджик

Пазарджик

ТИКСИМ ЕООД Пазарджик

ул. "Стефан Стамболов" 38
4400, Пазарджик
t. Продажба автомобили: 034 403 320; Сервиз: 034 403 310
e. sales-manager@tixim-pz.toyota.bg
Покажи на картата

Налични услуги:

Автосалон, Сервиз, Рез.Части, Авторепаратурен сервиз, Бояджиен сервиз

Застрахователни услуги

 

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петък: 09:00-18:00

Video Title

Video Slug